Lomalentopaketti seuramatkalaisille lentokenttähotellissa Helsinki-Vantaalla

Levähdä hotellissa ennen matkaa tai loman jälkeen Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä

Lähteekö lentosi huonoon aikaan tai saavutko aamuyöstä? Vietä lentoa edeltävä tai seuraava yö mukavasti meillä ja lennä levänneenä tai karista reissun pölyt kannoiltasi. Hotellimme Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center sijaitsevat noin kolmen kilometrin päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä. Hintaan sisältyy kuljetus lentokentälle sekä aamiainen paikalla syötynä tai mukaan. Lentokentän ja hotellin välillä liikut helposti ja mukavasti veloituksettomalla, aikataulun mukaan liikkuvalla lentokenttäbussilla.

Vinkki! Tule jo päivää aikaisemmin tai jää vielä päiväksi, niin ehdit piipahtaa Pohjoismaiden suurimmassa vesipuisto-kylpylässä Flamingo Spa Cumulus Resort Partnerissa, joka sijaitsee kilometrin päässä hotellista.

Lomalentopaketti lentokenttähotellissa 
alk. 89 € / yö / 1 tai 2 hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan
  • monipuolisen kuntosalin käytön (Cumulus City -hotellissa)
  • uima-altaan käytön (Cumulus Resort -hotellissa)
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä 

Lisävuode lapselle alk. 10 €/yö ja aikuiselle alk. 20 €/yö.

Varaa tästä

Tarjousehdot

Hinnat ovat alkaen-hintoja seuramatkalaisille* Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla ja ne voivat vaihdella päivän ja saatavuuden mukaan. Ilman kanta-asiakaskorttia huonehinta alkaen 99 €/yö. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Hinnat seuramatkalaisille*, tosite esitettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Voit liittyä kanta-asiakkaaksi hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, K-Plussa liittymismaksu on 8,40 €.

*Seuramatka on matka, jossa lennot, majoitus, lentokenttäkuljetukset ja opaspalvelut kuuluvat matkan hintaan, ja matka on varattu matkanjärjestäjän kautta (esim. Aurinkomatkat, Finnmatkat, Tjäreborg, Detur).