Mikkelin Teatteri: Avoin liitto

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Mikkelissä nähdään parisuhdekomedia Avoin liitto.

Nobel-palkittu kirjailija Dario Fo ja hänen vaimonsa Franca Rame kirjoittivat yhdessä parisuhdekomedian Avoin liitto. Näytelmän pariskunta ei löydä tietä toistensa luo. Aviomies löytää kyllä tiensä muiden luo. Vaimolla on omat konstinsa saada miehensä huomio. Ratkaisu pystyynkuolemisen ehkäisyyn ja puhumattomuuden murtamiseen on avoin liitto. Näinkö he löytävät taas yhteyden, kipinän ja intiimin suhteen yhdessä. Lue lisää näytelmästä Mikkelin Teatterin sivuilta.

TEATTERILOMA MIKKELISSÄ

Tervetuloa teatterilomalle Mikkeliin! Cumulus City Mikkeli sijaitsee aivan kaupungin sydämessä.

Majoitus Cumulus City Mikkeli -hotellissa
alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Varaa tästä

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään seitsemän vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 27 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
la 3.3. (ensi-ilta) 19.00
la 10.3. 19.00
pe 16.3. 19.00
la 24.3. 19.00
pe 20.4. 19.00
la 28.4. 19.00
pe 4.5. 19.00
pe 11.5. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.