Oulun Teatteri: My Fair Lady

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Oulussa nähdään yksi maailman suosituimmista musikaaleista My Fairy Lady.

My Fair Lady on tulvillaan upeaa musiikkia, tarttuvia melodioita, komediaa, draamaa ja romantiikkaa. Tuttujen, mukaansatempaavien laulujen ja tanssien sekä upeiden kukka-asetelmien täyttämä musikaali kertoo kuvankauniista Eliza Doolittlestä, jonka käytös ja kielenkäyttö eivät vastaa ulkoista kuorta. Rääväsuisen ja karkeatapaisen Elizan elämä saa kuitenkin käänteen, kun päättäväinen kielitieteen opettaja Henry Higgins lyö ystävänsä kanssa vetoa siitä, onnistuuko hän kouluttamaan tytöstä hienon ja salonkikelpoisen seurapiirileidin. Lue lisää Oulun Teatterin sivuilta.

TEATTERILOMA OULUSSA

Tervetuloa teatterilomalle Ouluun! Cumulus City Oulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Oulun keskeisimmistä nähtävyyksistä sekä Oulun Teatterista. 

Majoitus Cumulus City Oulu-hotellissa
alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 14 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 42 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
pe 6.4. 19.00
la 14.4. 19.00
la 21.4. 19.00
la 28.4. 19.00
la 12.5. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Oulun Kaupunginteatteri/Kaisa Tiri/My Fair LAdy