Oulun Teatteri: Rakkautta

Cumulus City -hotellien teatterilomalla Oulussa nähdään rakkaustarina Rakkautta.

”Me ollaan rakastuneempia kuin ketkään ikinä, me ollaan toistemme sielunsisaruksia, parisieluja ja kaksoisliekkejä, ymmärrätkö sinä kuinka harvinaista tämä on, harva saa kokea mitään vastaavaa, me ollaan onnekkaita, tajuatko sinä että me saadaan olla yhdessä.” Rakkautta kokoaa neljän eri oululaisen tai oululaislähtöisen kirjailijan rakkaustarinat yhteen. Vaikka tekstit ovat fiktiivisiä, voisivat ne olla tositarinoita minkä tahansa kerrostalon ikkunoiden takaa. Rakkautta on monimuotoista, eri ihmisten välistä, hyvää ja huonoa – aivan kuten tarinatkin antavat ymmärtää. Lue lisää Oulun Teatterin sivuilta

TEATTERILOMA OULUSSA

Tervetuloa teatterilomalle Ouluun! Cumulus City Oulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Oulun keskeisimmistä nähtävyyksistä sekä Oulun Teatterista. 

Majoitus Cumulus City Oulu-hotellissa
alk. 104 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 14 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 30,50 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
pe 23.3. 19.00
la 7.4. 19.00
pe 13.4. 19.00
pe 20.4. 19.00
pe 27.4. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.