Pääsiäisviikkojen lomatarjous

Pääsiäisviikot ovat kevään parasta lomailuaikaa, joten hotelliemme pääsiäistarjoukset ovat voimassa peräti kaksi kokonaista viikkoa. Yksi suuntaa kylpylän lämpöön polskuttelemaan, toinen laskettelemaan, kolmas varaa kaupunkiloman tai välietapin matkalla pohjoiseen. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä löytyy hotellivaihtoehtoja ympäri Suomen.

Pääsiäisviikkojen hotelliloma 20 % alennuksella

  • lomayö -20 % päivän normaalista majoitushinnasta

 

Ravintolaedut hotellilomalla

  • 20 % alennus ruoasta ja ruokajuomasta majoituksen ajan (ei voi yhdistää muihin ruoka-etuihin)
  • lasillinen (12 cl) talon kuohuviiniä / aikuinen veloituksetta ateriatilauksen yhteydessä
  • lastenlistan ateria puoleen hintaan (alennus normaalihinnasta 50 %), kun aikuinen on mukana ja ruokailee ravintolassamme pääruoan

 

Tarjoushinnat ovat voimassa hotelleissamme 23.3.–8.4.2018 tai kunnes Cumulus City & Resort -hotelli muutetaan Scandic-hotelliksi erillisen aikataulun mukaisesti. Varaukset Plussa- ja PINS-kortilla Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN. Tarjoushintaisia huoneita ja lisävuoteita on saatavilla rajoitetusti. Saatavuudessa on hotellikohtaisia eroja*.

Majoitus alk.
Cumulus City & Resort -hotellissa 78 € / 2 hengen huone

Varaa tästä

Majoitushintaan sisältyy

  • majoitus valitussa huoneluokassa runsaan buffet-aamiaisen kera
  • asiakassauna ja mahdollisen uima-altaan sekä kuntosalin käyttö
  • kylpylähotelleissamme lisäksi allasosaston käyttö
  • maksuton internetyhteys
  • alle 14-vuotiaat lapset yöpyvät veloituksetta vanhempien kanssa samassa 2 hengen huoneessa ilman omaa vuodepaikkaa (poikkeuksena kylpylähotellit)

*Tarjous ei ole voimassa seuraavissa hotelleissa: Cumulus City & Resort -hotellit Hakaniemi, Hämeenpuisto, Kaisaniemi, Koskikatu, Meilahti, Pohjanhovi, Polar sekä Rukahovi.

Cumulus City & Resort  -hotellien esimerkkihinta Cumulus City Jyväskylässä. 

Pääsiäisen ajan 30.3.–1.4. Cumulus Resort Laajavuoressa lapsivieraitamme hotellilla viihdyttää Linnanväki. Ohjattuja ohjelmia lähes puolen tunnin välein koko loman ajan, päivittäin klo 15.00–19.45.  "Hovinarri Töppö, Liisa Lakeija sekä prinsessa Aurora odottavat sinua jo kovasti touhuilemaan kanssaan."

Katso Linnanväen ohjelma tästä (PDF) »

Tarjousehdot

Tarjoushinnat ovat voimassa majoitusajalle 23.3.–8.4.2018 Plussa- tai PINS-kortilla, varattaessa Restel Hotellien omilta varaussivustoilta tunnuksella PAASIAINEN.

Tarjoushinta vaihtelee hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Huomioithan, että Cumulus Resort Tropiclandiassa kylpylän käyttö ei sisälly huonehintaan. Alennus 20 % lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta.