Pikkujoulutarjous 2017

Pikkujouluyö – Vain tonttu jää taksijonoon.

Parhaatkin juhlat loppuvat aikanaan. Ja mikäs sen mukavampaa kuin hipsiä pikkujoulujen jälkeen suoraan hotellin vuoteeseen – kulkematta taksijonon kautta. Cumulus-hotelleissa yöpymisen hintaan sisältyy aina kolmen tyynyn menu, runsas aamiainen, saunan löylyt ja nopea, maksuton 1 gigan netti.

 

Varaa ennakkoon ja säästä 20 %

Kun varaat pikkujoulun jälkeisen yöpymisen viimeistään edellisenä päivänä, saat 20 % alennusta normaaleista majoitushinnoistamme, ilman ennakkomaksua. Tarjoushintaiset varaukset vain omalta varaussivustoltamme Plussa-tai PINS-kanta-asiakaskortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU. Tarjous koskee majoituksia 3.11.–23.12.2017 pe-la, la-su ja su-ma.

Esimerkkejä Cumulus City –hotelleista ja pikkujoulutarjoushinnoista, tarjous on saatavilla kaikkiin Cumulus City -hotelleihin.

Cumulus City Keskusta Kuopio alk. 75 € / 1 hh, 78 € / 2 hh
Cumulus City Mikkeli alk. 67 €  / 1 hh, 79 € / 2 hh
Cumulus City Oulu alk. 76 € / 1 hh, 88 € / 2 hh
Cumulus City Lappeenranta alk. 77 € / 1 hh, 89 € / 2 hh
Cumulus City Meilahti Helsinki alk. 76 € / 1 hh, 89 € / 2 hh

Varaa tästä

Huonehintamme vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitetusti.

Majoitushinta sisältää

  • majoituksen 1-2 hengen Standard-luokan huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin

Tarjousehdot

Pikkujoulu-tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin oman varauskanavan kautta majoitusajalle 3.11.–23.12.2017 pe–la, la–su, su–ma. Plussa- tai PINS-kortilla sekä tuotetunnuksella PIKKUJOULU.

Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS- ja IHG Rewards Club -kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.