Pitkäaikaismajoitus Cumulus City -hotelleissa

Cumulus City -hotelleissa edullista pitkäaikaismajoitusta

Hotellimme ympäri Suomen tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen hintaan. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamiainen, asiakassauna, siivous kerran viikossa sekä nopea 1 gigan netti.

Kalustettu vuokra-asunto etsinnässä? 

Etsitkö kalustettua asuntoa lyhyeksi aikaa, mutta et tiedä miten löytää vuokra-asunto nopeasti? Lyhytaikainen vuokraus voi olla haastavaa, kun joudut esimerkiksi remonttievakkoon tai ennen uuden asunnon löytymistä. Cumulus City -hotellien pitkäaikaismajoitus on ratkaisu, kun tarvitset asunnon väliaikaisesti. Kaikki Cumulus City -hotellit  tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen hintaan. 

  • 25 % ALENNUS, kun majoitut vähintään 14 vuorokaudeksi 
  • 35 % ALENNUS, kun majoitut vähintään 30 vuorokaudeksi

Varaa tästä

Huomioithan, että varaus on sitova, eikä sitä voi muuttaa tai perua. Varaus on maksettava kokonaan varauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Maksua ei palauteta. Yli 30 vuorokauden varaukset on tehtävä suoraan hotellista.

Väliaikaisen asunnon lisäksi nautit hotellin mukavuuksista

Cumulus City -hotellihuoneen lyhytaikainen vuokraus on helppoa ja mukavaa, sillä tarjoushintoihin kuuluu runsas buffet-aamiainen, asiakassauna sekä siivous kerran viikossa. Haluamme, että viihdyt ja rentoudut väliaikaisessa asunnossasi. Cumulus City -hotelleissa sinua palvelee aina ystävällinen henkilökunta. Hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa tai sen välittömässä läheisyydessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tarjoamme kolmen tyynyn Tyynymenun, josta voit valita itsellesi sopivimman tyynyn. Majoittuessasi Cumulus City -hotellissa huonehintaan sisältyy aina lisäksi nopea 1 gigan netti. Langaton yhteys on käytössäsi kaikkialla hotellissa; hotellihuoneessa, aulassa, kokoustiloissa sekä ravintolassa.

Tarjousehdot 

Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Tarjoushinta ei sisällä Hotel Bonus Club -etuja.