Pitkäaikaismajoitus Cumulus Resort -hotelleissa

Cumulus Resort -hotellien ja -kylpylöiden edullinen pitkäaikaismajoitus 

Hotellimme ja kylpylähotellimme ympäri Suomen tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen hintaan. Asut meillä helposti ja mukavasti, sillä hintaan sisältyy majoituksen lisäksi myös aamiainen, asiakassauna/kylpylä, siivous kerran viikossa sekä ilmainen WiFi.

Viihdy meillä pidempään helposti ja mukavasti! 

Etsitkö kalustettua väliaikaismajoitusta vaikkapa remonttievakon ajaksi tai ennen uuden asunnon löytymistä? Haluatko asua rauhallisella paikalla lähellä luonnonkauniita ulkoilumaastoja? Kiinnostavatko kylpylän palvelut ja asumisen helppous? Cumulus Resort -hotellien ja -kylpylähotellien pitkäaikaismajoitus on oivallinen ratkaisu. Kaikki Cumulus Resort -hotellit  tarjoavat pitkäaikaismajoitusta edulliseen hintaan. 

  • 25 % ALENNUS, kun majoitut vähintään 14 vuorokaudeksi 
  • 35 % ALENNUS, kun majoitut vähintään 30 vuorokaudeksi

Varaa tästä

Huomioithan, että varaus on sitova, eikä sitä voi muuttaa tai perua. Varaus on maksettava kokonaan varauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Maksua ei palauteta. Yli 30 vuorokauden varaukset on tehtävä suoraan hotellista. 

Väliaikaisen asunnon lisäksi nautit hotellin mukavuuksista

Cumulus Resort -hotellihuoneen lyhytaikainen vuokraus on helppoa ja mukavaa, sillä tarjoushintoihin kuuluu runsas buffet-aamiainen, asiakassauna/kylpylä sekä siivous kerran viikossa. Haluamme, että viihdyt ja rentoudut väliaikaisessa asunnossasi. Cumulus Resort -hotelleissa sinua palvelee aina ystävällinen henkilökunta. Majoittuessasi Cumulus Resort -hotellissa huonehintaan sisältyy aina lisäksi maksuton, langaton ja helppokäyttöinen WiFi-yhteys. Langaton yhteys on käytössäsi kaikkialla hotellissa; hotellihuoneessa, aulassa, kokoustiloissa sekä ravintolassa.

Tarjousehdot 

Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti. Tarjoushinta ei sisällä Hotel Bonus Club -etuja.