Puijon Torni Kuopiossa

Kaupunkiloma Kuopiossa ja Puijon Torni

Nauti tornista avautuvista maisemista ja rentoudu hotellilla. Puijon torni on näköalatorni Puijon mäen laella. Se on 75 metriä korkea, 224 metriä Kallaveden ja 306 metriä meren pinnasta, ja sieltä avautuvat poikkeuksellisen laajat ja kauniit näkymät suomalaiseen järvimaisemaan sekä Kuopion kaupunkiin. Puijon Tornissa toimii myös pyörivä ravintola, joka on tunnettu laadukkaasta ruoastaan. Torni sijaitsee vain parin kilometrin päässä Kuopion torista. Lue lisää ja katso aukioloajat Puijon tornin sivuilta.

Majoitus Kuopiossa

Hotellit Cumulus City Keskusta Kuopio ja Cumulus City Asema Kuopio sijaitsevat aivan kaupungin keskustassa, torin kulmilla. Modernit hotellimme ovat viihtyisiä ja kotoisia tukikohtia lomallasi. Lapset ovat meillä Tähtivieraita, joita odottavat iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muu mukava.

Varaa tästä

Liput Puijon Torniin kätevästi huonevarauksen yhteydessä 6 €/aikuinen ja 3 €/lapsi (4–12 v.).

Majoitus Cumulus City Asema Kuopio 
alk. 98 € / yö / kahden hengen huone 

Majoitus Cumulus City Keskusta Kuopio
alk. 94 € / yö / kahden hengen huone 

Hinta sisältää

  • majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunan käytön
  • kuntosalin käytön (Cumulus City Asema Kuopio -hotellissa)

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.