Puuhamaa Tervakoskella

Puuhamaa on paras paikka! 

Puuhamaa on koko perheen lomakohde, jossa riittää tekemistä koko päiväksi. Suuri ulkovesipuisto ja yli 60 muuta toimintoa ovat käytössäsi pelkällä sisäänpääsymaksulla. Lue lisää Puuhamaan sivuilta

Yhdistä hotelliloma Hämeenlinnassa ja puuhapäivä Puuhamaassa. Puuhamaa sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Hämeenlinnasta.

Majoitus Hämeenlinnan keskustassa tai Aulangolla

Puuhamaa-paketti Cumulus City Hämeenlinna -hotellissa 
alk. 141 € / yö / 2 hengen huone
alk. 174,50 € / yö / 2 hengen huone lisävuoteella

Puuhamaa-paketti Cumulus Resort Aulanko -kylpylähotellissa
alk. 168 € / yö / 2 hengen huone
alk. 201,50 € / yö / 2 hengen huone lisävuoteella

Varaa tästä

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • kylpylän allasosaston ja saunojen vapaan käyttö
  • sisäänpääsy Puuhamaahan vuodepaikkojen mukaan

Lasten lisävuode alk. 10 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille, kylpylähotellissa 7 €/yö. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Puuhamaa