Qstock-festivaalipaketti Oulussa

Qstock 2017 -kesäfestarit Oulussa

Qstock-festarit tulevat taas! Kaupunkifestivaali järjestetään Oulussa 28.–29.7.2017. Tänä kesänä festareilla nähdään esiintymässä muun muassa Profeetat, Marilyn Manson ja Danko Jones. Lue lisää tapahtumasta ja katso ajantasaiset tiedot Qstockin sivuilta

Majoitus Oulussa

Kesän kuumin vinkki: ne, jotka jättävät teltan kotiin eivätkä edes harkitse pakun takatilassa porukalla nukkumista, heräävät festariaamuun virkeinä, levänneinä ja vetrein jäsenin! Nämä viisaat heräävät eloon viimeistään buffet-pöydän runsaiden antimien ääressä ja aamu-uinnilla. Tee itsellesi palvelus – varaa kaupungin mukavin festarimajoitus keskeltä kaupunkia mukavasta ja mutkattomasta Cumulus City Oulu -hotellista. Hotellin yhteydessä sijaitsee myös ruokaravintola Huviretki sekä Pub Hemingway's. Tervetuloa!

Varaa 2 yön festaripaketti

Varaukset vain netistä tuotetunnuksella QSTOCK. Varauksen koko arvo on maksettava varaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla. Varaus on sitova, sitä ei voi muuttaa tai perua, eikä maksua palauteta. 

Qstock-festaripaketti
alk. 303 € / 2 yötä / henkilö 2 hengen huoneessa
alk. 473 € / 2 yötä / henkilö 1 hengen huoneessa

Varaa tästä

Hinta sisältää

  • 2 yön majoituksen 1 tai 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja uima-altaan käytön
  • myöhäisen huoneenluovutuksen mahdollisuuksien mukaan
  • 2 päivän lipun Qstock-festareille

Festarirannekkeet ranteisiin kätevästi suoraan vastaanotosta saapumisen yhteydessä.

Tarjousehdot

Majoituspakettien hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla ajalle 28.–29.7.2017, kun yövyt 2 peräkkäistä yötä. Hinnat saattavat vaihdella saatavuuden mukaan. Varaukset vain netistä tuotetunnuksella QSTOCK. Varauksen koko arvo on maksettava varaamisen yhteydessä verkkopankissa tai luottokortilla. Varaus on sitova, sitä ei voi muuttaa tai perua, eikä maksua palauteta. Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitettu määrä. 

Hinta ilman kanta-asiakaskorttia alkaen 325 €/hlö/2 hh ja 515 €/hlö/1 hh. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös hotellissa. Liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.