Sami Hedberg On Ice –Stand up -hallikiertue

Isompaa, parempaa ja enemmän Hedbergiä – se on Sami Hedberg On Ice!

Syksyn hallikiertueella Sami Hedberg venyy taas uusiin ulottuvuuksiin. Tällä kertaa tapahtumapaikoiksi on valittu suurhallit ja kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up -komiikka. Sami pistää itsensä täysillä peliin ja todistaa, että lämpimän tunnelman saa aikaan myös isoihin halleihin! Yhden miehen jäätön ja luistimeton stand up -hallikiertue nähdään jäähalleissa ja muissa vastaavissa suurhalleissa kolmessatoista kaupungissa 13.10.–8.12.2017. Katso kiertueaikataulut sivun alaosasta. Lue lisää kiertueen sivuilta.

Majoitus cumulus City & Resort -hotelleissa

Cumulus City & Resort -hotellit ympäri maata tarjoavat viihtyisää majoitusta, lukuisia palveluita sekä aktiviteetteja. Tarkistathan lippujen saatavuuden ennen majoituksen varaamista. 

Varaa majoitus tästä

Kiertueliput

Kiertueen jälkeen keikkatauolle jäävä Hedberg toivottaa kaikki tervetulleiksi: ”Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta kyllä se komiikka on aina lähinnä sydäntä. Hienointa on, että stand upin kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja osa teatterisaleista jää pieniksi ja silloin pääsee esiintymään näin isoille yleisöille!"  Kiertueen ikäsuositus on 15 vuotta.

Cumulus City & Resort -hotelleissa majoittuville asiakkaille kiertueen pääsyliput edulliseen hintaan.

  • Permanto 1–40,00 € (norm. 44,50 €)
  • Permanto 2–35,50 € (norm. 40,00 €)
  • Alakatsomo–35,50 € (norm. 40,00 €)

Varaa lippusi lippu.fi -sivuston kautta alla olevasta linkistä

Varaa liput tästä

Kiertueaikataulut ja paikkakunnat

Päivä Paikkakunta
Pe 13.10. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 14.10. Vaasa, Vaasa Arena
Pe 20.10. Rovaniemi, Lappi Areena
La 21.10. Oulu, Ouluhalli
Pe 3.11. Kuopio, Niiralan Monttu
Pe 10.11.

Tampere, Tampereen jäähalli, Hakametsä

La 11.11. Jyväskylä, LähiTapiola-areena
Pe 17.11. Helsinki, Helsingin Jäähalli
La 18.11 Lahti, Isku Areena
Pe 24.11. Mikkeli, Mikkelin jäähalli
La 25.11. Hämeenlinna, Ritari-areena
La 2.12. Pori, Isomäki Areena
Pe 8.12.

Turku, Gatorade Center

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Tarkistathan lippujen saatavuuden ennen majoituksen varaamista. 

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.