SEA LIFE Helsingissä

Majoitu Cumulus City -hotellissa Helsingissä niin saat 20 % alennuksen SEA LIFE -lipusta

Merimaailma SEA LIFEn vedenalaisen maailman noin 50 erikokoista akvaariota esittelevät eri vesistöjen asukkaita ja niiden luontaisia elinalueita. SEA LIFEssa tapaat huikeat hait, pelottavat piraijat ja suloiset merihevoset muiden muassa. Lue lisää SEA LIFEn sivuilta.

Majoitus Helsingissä 

Tervetuloa perhelomalle Helsinkiin! Helsingin Cumulus City -hotellit Kaisaniemessä ja Hakaniemessä sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Merimaailma SEA LIFEsta.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet.

Cumulus City -hotelli 2 hengen huone / yö
Cumulus City Hakaniemi Helsinki alk. 89 €
Cumulus City Kaisaniemi Helsinki alk. 110 €
Hintaan sisältyy
  • majoitus standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna
  • 20 % alennuskuponki Merimaailma SEA LIFEn sisäänpääsylipusta (alennuskupongin saat hotellin vastaanotosta)

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 22 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.