Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Jyväskylässä

SuperPark Jyväskylä on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

SuperParkin Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja huikeat trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapallo- ja koripalloflipperin avulla. Seikkailualueella voit temppuilla, kiipeillä ja ottaa vauhdit vinhoissa liukumäissä. Lue lisää SuperParkin sivuilta.

Majoitus Jyväskylässä

Vietä hauska päivä SuperParkissa ja majoitu Cumulus resort Laajavuori -kylpylähotellissa. Kylpylähotellimme sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustan sykkeestä ja aivan Laajavuoren Urheilukeskuksen kupeessa.

Majoitus Cumulus Resort Laajavuori -kylpylähotellissa
alk. 110 € / yö / 2 hengen huone

Hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen Standard-huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen
  • saunojen ja kylpyläosaston vapaan käytön sekä allasosastolla mahdollisesti järjestettävät ryhmäliikuntatunnit

Varaa tästä

Liput SuperParkiin

Lipun hinta on 15 €/henkilö. Valitse mieleisesi huoneluokka, jonka jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja SuperParkiin. Lippuja saatavilla myös hotellista.

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.