Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Oulussa

Vietä elämyksellinen perhepäivä Oulussa

Koko perheen ajanviettopaikka SuperPark on toimintapuisto aktiivisille perheille, seikkailijoille, jännitystä janoaville ja hyvinvointia hakeville. Joka päivä palvelevassa elämyspuistossa on huikeat teema-alueet, esimerkiksi Duudsonit ovat suunnitelleet aktiviteetteja, jotka saavat hiukset nousemaan pystyyn ja naurun raikaamaan. Tervetuloa liikkumaan ja pitämään hauskaa! Liput ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä. Lue lisää SuperParkin sivuilta.

Majoitus Oulussa

Mukava, mutkaton Cumulus City Oulu toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi lomailemaan Ouluun! Meillä majoitut mukavasti ja kätevästi keskellä kaupunkia. Cumulus City -hotellissa lapset ovat Tähtivieraita, joita odottavat iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muu mukava.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja SuperPark Ouluun.

Liput SuperPark-puistoon kätevästi huonevarauksen yhteydessä 17 €/lippu. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Majoitus Cumulus City Oulu -hotellissa
alk. 90 € / yö / kahden hengen huone

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • saunan ja uinti 

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: SuperPark