Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Tampereella

Vietä liikuttavan hauska päivä SuperPark Särkänniemessä!

SuperPark Särkänniemestä löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat ja trampoliinit. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin, baseballin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, haastaa itseäsi SuperTrackilla tai mutkitella polkuautoradalla. Lue lisää SuperPark Särkänniemen sivuilta.

majoitus Tampereella

Tampereen kotoisat Cumulus City -hotellit toivottavat teidät tervetulleeksi perhelomalle! Molemmat Tampereen Cumulus City -hotellit Koskikadulla ja Hämeenpuistossa sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä SuperParkista.

SuperPark-lippuja on saatavilla myös Cumulus Resort -hotellistamme Nokialla. Cumulus Resort Eden sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen SuperPark Särkänniemestä.

Varaa tästä

Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän SuperPark-lippuja.

Liput SuperPark-puistoon kätevästi huonevarauksen yhteydessä tai hotellin vastaanotosta 16 €/lippu. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Majoitus Cumulus City & Resort -hotellissa

Cumulus City Koskikatu Tampere 
alk. 110 € / yö / kahden hengen huone 

Cumulus City Hämeenpuisto Tampere
alk. 124 € / yö / kahden hengen huone 

Kylpylähotelli Cumulus Resort Eden, Nokia
alk. 120 € / yö / kahden hengen huone 

Hinta sisältää
  • 1 yön majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan
  • uima-altaan käytön Cumulus City Koskikatu -hotellissa
  • kylpyläosaston käytön, ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalin vapaan käytön Cumulus Resort Eden -hotellissa

Lasten lisävuode alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille, kylpylähotellissa 7 €/yö. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot 

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: SuperPark