Sisäaktiviteettipuisto SuperPark Vantaalla

Heittäydy seikkailuun ja hauskanpitoon SuperParkissa

Oletko valmis seikkailuun? Kiipeile korkeuksiin, hypi trampoliineilla tai laske mäkeä. SuperPark sisäaktiviteettipuisto Vantaalla on superhauska seikkailualue koko perheelle ja kaikenikäisille. Puistossa on koko perheen pelailualue Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. Tervetuloa liikkumaan ja pitämään hauskaa! Lue lisää SuperPark Vantaan sivuilta.

Majoitus Vantaalla

Hotellimme Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center lentokentän läheisyydessä toivottavat sinut ja perheesi tervetulleeksi seikkailemaan Vantaalle! Matkaa hotelleistamme SuperPark-puistoon on vain alle kolme kilometriä.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen SuperParkin lippuja tarvitsemasi määrän. Varaukset ja peruutukset viimeistään kaksi päivää ennen saapumista.

Liput SuperPark-puistoon ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä 12 €/lippu. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.

Cumulus City & Resort -hotellit Vantaalla  
Cumulus City Airport Vantaa alk. 99 € / 2 hengen huone
Cumulus Resort Airport Congress Center alk. 85 € / 2 hengen huone

Hintaan sisältyy

 • 1 yön majoitus standard-huoneessa
 • runsas buffet-aamiainen
 • sauna
 • monipuolisen kuntosalin käytön (Cumulus City -hotellissa)
 • uima-altaan käytön (Cumulus Resort -hotellissa)
 • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä 

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

  Tarjousehdot

  Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

  Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

  Kuva: SuperPark Vantaa