Skimbalomapaketti Rukalla

Cumulus Resort Rukahovin 2 ja 3 yön Skimbalomat ovat täällä taas!

Hiihtokeskus Ruka on kaikentasoisten laskettelijoiden ja aktiivisten talvilomailijoiden suosikkikohde, jonka rinteet ovat auki yli 200 päivää vuodessa. Kaikkiaan Rukalla on 35 laskettelurinnettä, joista pisin on 1300 metriä. Tutustu rinteisiin Rukan sivuilla.

Hotelli Cumulus Resort Rukahovi sijaitsee aivan Rukankylän sydämessä ja kätevästi laskettelurinteen vieressä. Hissille ja rinteisiin pääset suoraan hotellin ovelta!  Piste-vuokraamosta löydät monipuoliset välineet talviurheiluun. Valitse majoitus hotellissa tai lomakohteen viihtyisissä rivitalohuoneistoissa. Rukahovissa on monipuolinen ravintolatarjonta ja virkeä iltaelämä jatkuu aamutunneille saakka!

2 yön Skimbalomapaketti
alk. 228 € / henkilö


3 yön Skimbalomapaketti
alk. 338,50 € / henkilö

Varaa tästä

Hinnat sisältävät

  • majoituksen valitsemassa huoneluokassa tai huoneistossa
  • 2 päivän paketti sisältää yhden hengen huoneessa 1 kpl 2 päivän hissilippuja ja kahden hengen huoneessa tai huoneistossa 2 kpl 2 päivän hissilippuja
  • 3 päivän paketti sisältää yhden hengen huoneessa 1 kpl 3 päivän hissilippu ja 2 hengen huoneessa tai huoneistoissa 2 kpl 3 päivän hissilippuja
  • aamiaisen (huoneistohintaan ei sisälly aamiaista)
  • asiakassaunan käyttö (huoneistoissa oma sauna)

Hissiliput saat kätevästi hotellin vastaanotosta saapuessasi. Lasten liput ja lisäliput suosittelemme ostamaan Rukan sivujen kautta tai paikan päältä. 

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjous koskee vähintään kahta peräkkäistä majoitusyötä samassa hotellissa. Hinnat vaihtelevat majoitusmuodon, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.