Syysloman hotellitarjoukset

Kaupunkien pimenevät illat ja syysasuunsa pukeutunut luonto kutsuvat. Syyslomatarjouksemme mahdollistavat mukavan tavan lomailla edullisesti ympäri Suomen. Syys saapuu, saavu sinäkin!

Cumulus City & Resort -hotellit ja -kylpylät tarjoavat sykähdyttäviä lomaelämyksiä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Cumulus Resort -hotelleissa tai niiden lähistöllä on aina jotain mielenkiintoisia käyntikohteita sekä nähtävyyksiä ja trooppiset kylpylät kutsuvat polskimaan. Cumulus City -hotellit puolestaan sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, joissa tekemistä riittää mieli määrin. 

 

Tarjous ei ole voimassa tällä hetkellä.

 

Varaa tästä

 

Majoitushinta sisältää

  • majoituksen 2 hengen Standard-huoneessa
  • buffet-aamiaisen
  • saunan ja joissain hotelleissamme myös uima-altaan tai kuntosalin käytön tai pysäköinnin
  • kylpylähotelleissa allasosaston käytön
  • Cumulus City Airport Vantaa- ja Cumulus Resort Airport Congress Center -hotellissa myös aikataulun mukaisen kuljetuksen lentokentälle

LASTEN LISÄVUODE TARJOUSHINTAAN JA PEHMOLELU KAUPAN PÄÄLLE

Tiesitkö, että lapset majoittuvat hotelleissamme veloituksetta ilman lisävuodetta samassa huoneessa vanhempien kanssa? Lisäksi syyslomilla lisävuoteen saa erikoishintaan 10 €/yö, ja perheen kaikki lapset saavat suloisen Pouta Pupu -pehmolelun lahjaksi hotellista vähintään kahden yön majoitusten yhteydessä.

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommat lapset nauttivat omasta rauhastaan väliovellisessa tai erillisessä junnuhuoneessa alk. 49 €/yö. Junnuhuonetta sekä parhaita majoitusmahdollisuuksia isommille perheille voit kysyä suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). 

Hotelleissa lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta.

Kylpylähotelleissa lasten lisävuode alle 15-vuotiaille alk. 10 €/yö, vauvan sänky 0–2-vuotiaille lapsille 7 €/yö. Alle 4-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

TARJOUSEHDOT

Syysloman tarjoushinnat ovat varattavissa vain Restelin oman varauskanavan kautta Plussa- tai PINS-kortilla. Tarjoushinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan, alennus lasketaan päivän normaalista majoitushinnasta. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.