Tapaa joulupukki Napapiirillä Rovaniemellä

Antaudu joulun tunnelmaan läpi vuoden

Tapaa joulupukki Rovaniemellä tämän virallisessa kodissa, Joulupukin Kammarilla. Kotiin viet muistoksi kuvan joulupukin kanssa! Joulupukki on tavattavissa Kammarissaan vuoden jokaisena päivänä. 

Legendaarinen Cumulus Resort Pohjanhovi -hotelli Rovaniemen keskustassa sijaitsee noin 8 km päässä Joulupukin Pajakylästä. Kaupungista Pajakylään kulkee bussi numero 8. Joulupukin Kammarissa pääset näkemään, miten Joulupukki elää, ja mitä hän puuhailee – ja tapaamaan pukin lisäksi myös tonttuja. Lue lisää Joulupukin Kammarin sivuilta.

Tapaa joulupukki -majoituspaketti
alk. 132 € / yö / perhe 2 aikuista ja 1 lapsi 
alk. 144 € / yö / perhe 2 aikuista ja 2 lasta

Varaa tästä

Hinta sisältää

  • majoituksen 1 yöksi 2 hengen Standard-huoneessa, jossa 1 tai 2 lisävuodetta lapselle
  • hyvän olon buffet-aamiaisen
  • asiakassaunan ja uima-altaan käytön
  • valokuvan joulupukin kanssa Joulupukin kammarissa (2 aikuista ja 1-2 lasta)

Lasten lisävuode alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Tarjousehdot 

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla. Hinnat vaihtelevat päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Visit Rovaniemi