Rovaniemen Teatteri: Nätti-Jussi seikkailee

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Rovaniemellä nähdään Lapin legenda Nätti-Jussi seikkailee

Esitys pohjautuu käsikirjoitukseen, jonka tekijä Esko Janhunen on kietonut yhteen häivähdyksen tositarinaa ja toinen toistaan uskomattomampia tapahtumia. Näytelmässä kampurajalkaisesta metsätyömies Jussista kasvaa kansainvälinen seikkailija. Jalka ja metsä ovat totta mutta kuka tietää, kävikö Nätti oikeasti Suomi-neidon rajoja kauempana? Lue lisää seikkailusta Rovaniemen Teatterin sivuilta

teatteriloma Rovaniemellä

Tervetuloa teatterilomalle Rovaniemelle! Cumulus Resort Pohjanhovi sijaitsee aivan Rovaniemen sydämessä, Kemijoen tuntumassa ja runsaiden aktiviteettien ja nähtävyyksien keskellä.

Majoitus Cumulus Resort Pohjanhovi -hotellissa
alk. 95 € / yö / 2 hengen huone

Majoitushintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • asiakassauna

Varaa tästä

Varaa teatterilippusi helposti majoituksen yhteydessä! Valitse huonevarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän teatterilippuja. Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään 15 vuorokautta ennen näytöstä.

  • Teatterilippu 28 €/henkilö 
Esityspäivä Klo
la 18.11. 16.00
la 25.11. 18.00
pe 8.12. 19.00

TARJOUSEHDOT

Varaukset vain oman varaussivustomme kautta. Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

Kuva: Rovaniemen Teatteri