Teatteripaketit Vaasassa

Cumulus City & Resort -hotellien teatterilomalla Vaasassa nähdään musikaali Billy Elliot, komedia Mun Pohjanmaa sekä paljastava kuvaus Umpihankeen.

TEATTERILOMA Vaasassa

Tervetuloa teatterilomalle Vaasaan! Tule viihtymään ja rentoutumaan Cumulus Resort Tropiclandiaan. Monipuolinen hotellimme sijaitsee idyllisessä ympäristössä meren rannalla, luonnonkauniilla Paratiisisaarella Vaskiluodossa.

Teatteripaketti Cumulus Resort Tropiclandia -hotellissa
alk. 67 € /henkilö

Pakettihintaan sisältyy 

  • 1 yön majoitus jaetussa 2 hengen Standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • asiakassauna, kuntosalin käyttö
  • tanssi-iltoina sisäänpääsy tansseihin ravintola Waskiaan
  • teatterilippu Vaasan kaupunginteatteriin     

Varaukset suoraan hotellista sähköpostitse ositteesta tropiclandia.cumulus@restelhotels.fi tai puhelimitse numerosta +358 200 48 143 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Varaukset ja veloituksettomat peruutukset viimeistään kolme vuorokautta ennen näytöstä.

Esitykset 

Billy Elliot

Maailmanlaajuisen menestyksen saavuttaneen Billy Elliot -musikaalin pohjana on Lee Hallin käsikirjoitus Stephen Daldryn ohjaamaan elokuvaan Billy Elliot (2000). Musikaaliversio kantaesitettiin Lontoossa vuonna 2005 ja se on sittemmin valloittanut teatteriyleisöt ympäri maailmaa. Vauhdikkaan musikaalin tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle englantilaiseen kaivoskaupunkiin. Billy on äiditön kaivostyöläisen poika, joka vaihtaa salaa nyrkkeilyharjoitukset balettitunneiksi ja haaveilee tanssijan urasta. Tanssivaa poikaa ei noilla kulmilla heti sulateta, mutta Billyn unelmasta muodostuu viimein koko työläisyhteisön toivon symboli. 

Lue lisää esityksestä ja katso näytösajat Vaasan kaupunginteatterin sivuilta. (Ensi-illat 15. ja 16.9.2017)

Mun Pohjanmaa

Taina Latvalan kirjoittama uutuusnäytelmä on komia komedia koti-ikävästä, itsensä etsimisestä, pohjalaisesta sisusta ja ensirakkauden voimasta. Viisikymppinen Jarppa on asunut jo yli 30 vuotta Helsingissä. Viime aikoina miestä on kuitenkin ruvennut riivaamaan miltei pakkomielteinen kaipuu takaisin Pohjanmaalle, synnyinseudulle. Äiti ilahtuisi kovasti pojan paluumuutosta, mutta mitä tuumaa lapualainen vanha heila? Entä millaisen puheen Jarppa aikoo pitää vanhalla koulullaan Suomi 100 -juhlassa? Kumpi on muuttunut enemmän, Jarppa vai Pohjanmaa?

Lue lisää esityksestä ja katso näytösajat Vaasan kaupunginteatterin sivuilta. (Ensi-ilta 2.9.2017)

Umpihankeen

Umpihankeen on paljastava kuvaus kilpahiihdon karusta maailmasta. Suomen maajoukkue valmistautuu suuriin maastohiihdon kotikisoihin. Yksi hiihtäjistä etsii vielä itseään maailmaluokan hiihtäjänä, toisen menestyksekäs ura on jo loppusuoralla. Suuria paineita kilpailuun asettavat sekä urheilija itse että ympäristö. Miten toteuttaa kaikkien haaveet täydellisyydestä? 

Lue lisää esityksestä ja katso näytösajat Vaasan kaupunginteatterin sivuilta. (Ensi-ilta 11.11.2017) 

TARJOUSEHDOT

Hinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Pakettihinnat vaihtelevat teatteriesityksen, tulopäivän ja huoneen saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Teatterilipun osuuteen voit hyödyntää myös Edenredin virikeseteleitä ja Smartumin kulttuuriseteleitä. Virike- ja kulttuuriseteleitä ei voi hyödyntää ennakko-ostotarjouksissa, joissa maksu suoritetaan varauksen yhteydessä.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.