Ti-Ti Nalle -kylpyläloma perheelle Ikaalisissa

Tervetuloa tervehtimään Ti-Ti Nallea Ikaalisiin 

Ti-Ti Nalle asuu Cumulus Resort Ikaalisten Kylpylän alueella! Nallejen kodista löytyy paljon mielenkiintoista tekemistä koko perheelle. Ti-Ti Nallen talo on avoinna lauantaisin sekä syyslomaviikoilla 18.–21.10. ja 26.–28.10. Lisätiedot ja aukioloajat Ti-Ti Nallen Talon sivuilta.

Ti-Ti & Fun -paketti
alk. 128,50 € / perhe

Esimerkkihinta on voimassa Ikaalia- ja Terme-hotelleissa.

Varaa tästä

Varaukset omalta varaussivustoltamme tuotetunnuksella TITINALLE. Perhepaketti sisältää sisäänpääsylippuja Ti-Ti Nallen taloon vuodepaikkojen mukaan. Lisäliput voi ostaa varauksen yhteydessä netistä tai suoraan hotellista edullisesti hintaan 9,50 €/henkilö (alle 2-vuotiaat maksutta).

Perhepaketin alkaen-hinta sisältää

  • 1 yön majoituksen 2 hengen huoneessa, jossa 1 lisävuode lapselle. Osassa huoneita on minikeittiö

  • runsaan buffetaamiaisen

  • allasosaston, saunojen ja kuntosalin käytön

  • Wellness & Sport -ohjelmia

  • vapaan pääsyn tanssiravintolaan (erikoisiltoina erillismaksu)

  • liput Ti-Ti Nallen taloon kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata myös netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm).

Tarjousehdot 

Perhepaketin alkaen-hinta on voimassa Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla ja tuotetunnuksella TITINALLE. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Voit liittyä etuohjelmiin hotellissa: liittyminen PINS-etuohjelmaan on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.