Tiedekeskus Heureka Vantaalla

Vietä opettavainen perhepäivä tieteen parissa Vantaalla

Tiedekeskus Heureka Vantaalla on elämyksellinen ja opettavainen retkikohde koko perheelle. Tiedekeskus sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Cumulus City Airport Vantaa -hotellista. Tutustu mielenkiintoisiin näyttelyihin, hurmaannu rottakoripallostadionilla, peuhaa tiedeaiheisella ulkopuuha-alueella ja paljon, paljon muuta! Lue lisää Heurekan sivuilta »

Majoitus Vantaalla

Hotellimme Cumulus City Airport Vantaa ja Cumulus Resort Airport Congress Center lentokentän läheisyydessä toivottavat sinut ja perheesi tervetulleeksi viettämään perhepäivää Vantaalle! Matkaa hotelleistamme Heurekaan on noin kuusi kilometriä.

Varaa tästä

Valitse hotellivarauksen yhteydessä sinulle sopivin huoneluokka ja tarvittavat lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen Heurekan lippuja tarvitsemasi määrän.

  Cumulus City & Resort -hotellit Vantaalla  
  Cumulus City Airport Vantaa alk. 99 € / 2 hengen huone
  Cumulus Resort Airport Congress Center alk. 85 € / 2 hengen huone

  Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • runsas buffet-aamiainen
  • sauna
  • monipuolisen kuntosalin käytön (Cumulus City -hotellissa)
  • uima-altaan käytön (Cumulus Resort -hotellissa)
  • aikataulun mukaisen kuljetuksen hotellin ja lentokentän välillä

  Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

  Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

  Liput Heurekaan kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • Heureka, aikuinen 22 € 
  • Heureka, lapsi (6–15-vuotiaat) 15 € 
  • alle 6-vuotiaat maksutta

  Tarjousehdot

  Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

  Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.

  Kuva: Heureka