Tiedekeskus Tietomaa Oulussa

Perheloma ja Tiedekeskus Tietomaa Oulussa

Räätälöi oma perhelomasi ja vietä opettavainen tietopäivä Oulussa. Tiedekeskus Tietomaa sijaitsee 1 km päässä hotellista ja on elämyksellinen kohde kaikenikäisille tiedonjanoisille. Vaihtuvissa näyttelyissä on yli 150 kohdetta, jättielokuvateatteri sekä näköalahissi, josta näkee yli Oulun. Ota selvää naisten ja miesten eroavaisuuksista X- ja Y-näyttelyssä, kokeile pyörivää kiipeilyseinää Sporttimus-näyttelyssä tai tutustu musiikkiin ja ääneen Encore-näyttelyssä - ja paljon muuta! Lue lisää Tietomaan sivuilta.

Majoitus Oulussa

Mukava, mutkaton Hotelli Cumulus City Oulu toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi lomailemaan Ouluun. Meillä majoitut mukavasti ja kätevästi keskellä kaupunkia. Meillä lapset ovat Tähtivieraita, joita odottavat hotellissa iloiset yllätykset, omat aamiaisherkut ja muuta mukavaa.

Varaa tästä

Valitse sinulle sopivin huoneluokka ja lisävuoteet. Tämän jälkeen voit lisätä varaukseen tarvitsemasi määrän lippuja Tiedekeskus Tietomaahan.

Majoitus Cumulus City Oulu -hotellissa
alk. 90 € / yö / kahden hengen huone

Hintaan sisältyy

  • 1 yön majoitus standard-huoneessa
  • buffet-aamiainen
  • saunan ja uinti 

Lasten lisävuoteet alle 17-vuotiaille alk. 19 €/yö. Vauvan sänky veloituksetta 0–2-vuotiaille lapsille. Alle 14-vuotiaat lapset majoittuvat veloituksetta vanhempien vieressä ilman omaa lisävuodetta. 

Huoneeseen mahtuu hotellista riippuen 1–2 lisävuodetta, jotka voi varata netistä. Isommille perheille voit kysyä parhaita majoitusmahdollisuuksia myös suoraan Varauskeskuksestamme numerosta 020 055 055 (0,17 €/puh + 0,81 €/min + pvm/mpm). Esimerkiksi Junnuhuone on vanhempien kanssa matkustavien alle 15-vuotiaiden lasten oma huone, hinta alk. 49 €/yö.

Liput Tietomaahan kätevästi huonevarauksen yhteydessä

  • 15 € / aikuinen
  • 11 € / lapsi (6–17-vuotiaat), opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön
  • 43 € / perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta tai 1 aikuinen ja 3 lasta)
  • alle 6-vuotiaat veloituksetta yli 15-vuotiaan seurassa

Tarjousehdot

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.