Vuoksen maisemaristeily Imatralla

Jokiristeily ja lomayö Imatran Valtionhotellissa

Vietä päivä jokiristeilyllä Imatran kaupungin halki virtaavalla Vuoksella ja yö hemmoteltavana Imatran Valtionhotellin linnatunnelmissa.

Lomamajoitus Imatran Valtionhotellissa 
alk. 104 € / yö / 2 hengen huone
alk. 86 € / yö / 1 hengen huone

Varaa tästä

 

Räätälöi oma elämyslomasi netissä ja lisää huonevaraukseen tarvittavat lisävuoteet sekä tarvittava määrä lippuja jokiristeilylle.

 

Huonehinta sisältää

  • majoituksen 1 yöksi 1 tai 2 hengen huoneessa
  • runsaan buffet-aamiaisen ravintola LinnaSalissa
  • hemmottelualtaiden ja hyvän olon saunojen sekä kuntoiluhuoneen vapaan käytön.

Liput Jokiristeilylle ostat kätevästi huonevarauksen yhteydessä

Risteilylippu
Aikuinen 15 €
Lapsi (alle 12 v.) 8 €

Risteilyt 26.6.-26.8.2017 päivittäin klo 15.00 Vuoksen kalastuspuistosta 1,5 kilometrin päästä hotellista. Kuljetus satamaan ei sisälly risteilyn hintaan. Liput saat hotellista sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisälippuja voi ostaa myös hotellin vastaanotosta. Lisätiedot risteilyistä Vuoksen Lautturin sivuilta.

TARJOUSEHDOT

Majoitushinnat ovat alkaen-hintoja Plussa- tai PINS-kanta-asiakaskortilla, etusi 10 % päivän normaalista majoitushinnasta. Hinnat vaihtelevat hotellin, päivän ja saatavuuden mukaan. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä rajoitettu määrä. Tarjous koskee vain uusia varauksia eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla.

Voit liittyä mieleiseesi kanta-asiakasohjelmaan helposti myös hotellissa. Liittyminen PINS-kanta-asiakkaaksi on maksutonta, Plussa-liittymismaksu on 8,40 €.