Yleiset varausehdot

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausnumeron. Tämä voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai varausjärjestelmän kautta. Varauksen yhteydessä sinun on annettava seuraavat tiedot: nimi, osoite, saapumis- ja lähtöpäivämäärä, sekä maksutapa. Eri hintoihin liittyy erilaisia sääntöjä, katso yksityiskohtaiset hintatiedot.

Tulo- ja lähtöaika

Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen ja kylpylähotelleissa klo 15 alkaen. Lähtöpäivänä huone tulee luovuttaa klo 12 mennessä. Varaustilanteen salliessa sisäänkirjautuminen klo 7 alkaen ja huoneenluovutus klo 23 mennessä. Varmista tilanne hotelliin saapuessasi.

Saapuminen klo 18 mennessä

Huone pidetään tulopäivänä varattuna klo 18 saakka, ellei myöhäisemmästä saapumisajasta ole erikseen sovittu. Mikäli asiakas ei ole saapunut klo 18 mennessä, hotellilla on oikeus luovuttaa huone toiselle asiakkaalle. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu ja pidetään voimassa myös klo 18 jälkeen.

Saapuminen klo 18 jälkeen

Mikäli saapumisaika on klo 18 jälkeen, tulee saapuminen vahvistaa luottokortilla (credit). Hotelli pitää tällöin huoneen varattuna myös klo 18 jälkeen. Mikäli huonetta ei ole peruttu tulopäivänä klo 18 mennessä ja asiakas jättää saapumatta hotellille, on hotellilla oikeus velottaa asiakkaalta yhden vuorokauden huonehinta. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu ja pidetään voimassa myös klo 18 jälkeen.

Maksutapa

Maksun voi suorittaa etukäteen nettivarauksen yhteydessä verkkopankissa tai maksukortilla. Maksun voi myös suorittaa käteisellä tai maksukortilla hotellissa. Osa tuotteista vaatii ennakkomaksun varaamisen yhteydessä. Plussa- ja PINS-kanta-asiakashinnat on tarkoitettu vapaa-ajan matkustukseen, jolloin majoitus tulee aina suorittaa henkilökohtaisella maksuvälineellä. Ennakkoon maksettu varaus on kaikissa tapauksissa vahvistettu, ja pidetään voimassa klo 18 jälkeen.

Peruutukset

Huonevaraus voidaan perua kuluitta viimeistään tulopäivänä klo 18 mennessä. Tietyistä ennakkomaksun vaativista tuotteista ei myönnetä takaisinmaksua. Erityisehdot esitetään varausvaiheessa. Peruutuksen voi tehdä varausjärjestelmämme kautta tai soittamalla suoraan hotelliin tai Restel Varauskeskukseen, puh: 020 055 055 (0,17 €/puhelu + 0,81 €/min + pvm/mpm), joka on avoinna ympäri vuorokauden.

Huom! 

Cumulus Resort Rukahovi -hotellin 1 yön varauksen voi perua tulopäivää edellisenä päivänä kello 18 mennessä. Useampien öiden peruutus tulee tehdä viikkoa (7 vrk) ennen saapumista. Tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % varauksen arvosta.

Joulun, uuden vuoden ja pääsiäisen varauksista vaaditaan 100 % ennakkomaksu.

Lisämaksu lemmikin kanssa matkustavalle

Cumulus City & Resort -hotelleissa lemmikkilisämaksu 10 €/yö/huone. Opas-, avustaja- ja virkakoirat majoittuvat maksutta.

Ikäraja

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Mikäli alaikäinen matkustaa ilman vanhempaa tai huoltajaa, tulee vanhemman tai huoltajan ottaa yhteyttä hotelliin ennen majoitusajankohtaa. Näin voimme olla varmoja, että vanhempi tai huoltaja on tietoinen alaikäisen majoittumisesta hotelliin. Alaikäiselle huoneen varaava henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssa samaan huoneeseen vai ei. Alaikäisen on kuitenkin oltava 16 vuotta täyttänyt.

Lupatodistus alaikäisen yöpymiselle (PDF)

Erimielisyystilanteet

Pyrimme aina ratkaisemaan mahdolliset erimielisyydet suoraan asiakkaamme kanssa. Jos erimielisyyttä ei kuitenkaan saada soviteltua yhdessä, voitte olla yhteydessä valtakunnalliseen maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Tämän jälkeen asian voi saattaa tarvittaessa edelleen kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.